De reis naar Kuala Lumpur

Zo, wat gaat de tijd hard. We zijn alweer bijna een week verder en hebben nog niet de tijd gehad (of .. tijd genomen) om er een verslagje van te maken.

Het vliegtuig zou 20:55 vertrekken maar helaas, door het moeten ‘offloaden’ van de bagage van een missende passagier en Schiphol-brede computerproblemen werd dit ongeveer een half uur tot drie kwartier vertraagd. Deze vertraging is gelukkig niet verder opgelopen en we zijn netjes om 15:30 in Kuala Lumpur geland.

De vlucht ging eigenlijk bijzonder goed. De 12 uur waren goed uit te houden en Vivian heeft zich voorbeeldig gedragen. Filmpjes op de ipad, uurtje of 8 slapen en weer even wat spelen.

Bij aankomst op KLIA (Kuala Lumpur International Airport) was het al behoorlijk warm, pfff… De douane ging errug vlot en soepeltjes. Fijn dat dat toch nog kan tegenwoordig. Gelijk als we de bagage van de band hebben gepakt maar even iets meer zomerse kleding uit de koffers gehaald. Vivian gelijk lekker in een zomers jurkje en op haar slippertjes. YES, heerlijk op vakantie!

Hup, de taxi in en naar het eerste appartement. Een goede 40 minuten later komen we aan en worden we er weer even aan herinnerd dat het regenseizoen is…. hmmm…. DIKKE druppels regen en flits na flits. Wel warme regen, dus op de een of andere manier is het toch zo erg weer niet.
Koffers snel uit de taxi en naar de portier. Helaas staan we aan de achterkant van het gebouw (block B) en het regent te hard om buitenom te lopen. Zeer aardig gaat de portier binnendoor om voor ons een bagagekar te halen en loodst ons vervolgens binnendoor naar de voorkant (block A) waar de receptie is (eerst met de lift naar de 8e verdieping, daar is een oversteek naar het andere gebouw, dan weer met de lift naar beneden…).
We zitten zelf uiteindelijk in block B op de 17e verdieping (dus, weer met de bagage naar de 8e, over de brug, en weer met de lift verder naar de 17e. Wel leuk uitzicht vervolgens, met uitkijk op de Petronas torens (waar we helaas niet in zijn geweest overigens).

Als het weer droog is en we even in het appartement zijn geweest gaan we er toch nog even op uit (het is 6 uur verder en we hebben toch nog wel wat geslapen, dus ookal is het al laat, zo voelt het niet). We gaan in een nabije food court wat eten en op zoek naar een telecomwinkel voor de Prepaid internetverbinding. Helaas is het hier al te laat voor, dus we gaan terug om uitgeteld naar bed te gaan.

Your IP Address is:

44.212.94.18

DEBUG: color=

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *